Alle indlæg af kasper

Skal børn selv betale deres mobilabonnement

Har du børn, der er ved at komme i alderen, hvor man skal have sig en mobiltelefon? Det kan være et stort dilemma for mange, hvordan man bedst gør mht. telefon og mobilabonnement til sine børn, for de er jo en smule utilregnelige. Telefonen skal jo helst ikke være for dyr, for gør det rigtig ondt i pengepungen, hvis dit barn kommer til at ødelægge den. Læs videre Skal børn selv betale deres mobilabonnement

Hvilket sikkerhedsudstyr skal jeg huske?

Nytårsaften er i de fleste kredse en forrygende aften. Humøret fejler ikke noget, maden og vinen er ekstra lækker, og alle har gjort noget ekstra ud af sig selv. Der er med andre ord lagt i ovnen til et brag af en fest.

Men forberedelserne skal være i orden, før festen for alvor bliver vellykket. Maden laver ikke sig selv – og indkøbende foretager heller ikke sig selv. Desværre. Måske skal isen laves på forhånd. Måske skal kødet marineres dagen inden. Måske skal vinen og champagnen på køl nogle time forinden. Alt sammen husker vi for det meste, så vi ikke mangler noget, når middagsbordet skal dækkes. Læs videre Hvilket sikkerhedsudstyr skal jeg huske?

For os med hang til streetwear

Lige så længe jeg kan huske, har streetwear været min favorit. Da jeg gik i folkeskole var der mange, der elskede at gå i skjorte og stramme bukser – men jeg holdt mig til baggy pants og t-shirts med print. Det har holdt ved, om end jeg er gået lidt væk fra det alt for store tøj. Jeg elsker dog stadigvæk streetwear, og jeg er altid på udkig efter nye og spændende mærker.

Læs videre For os med hang til streetwear