Der behøver ikke være nikotin i e-cigaretter

Et af salgspunkterne på e-cigaretter har tidligere været, at man kunne få præcis den samme oplevelse som ved en almindelige cigaret. Det kan man da også, men den elektriske version af en den gamle kending har udviklet sig i en hel ny retning. Nu er det ikke bare længere en erstatning, men et helt andet produkt med nyere muligheder. En e-cigaret fungerer nemlig sådan, at man ved hjælp af et varmeelement og et e-cigaret batteri fordamper en væske, som man kan fylde på sin e-cigaret. Det skaber så den røg, som man inhalerer. Det er som sådan faktisk ikke en røg, men derimod vanddamp kombineret med de forskellige smagsvarianter. Denne unikke måde at lave produktet på gør, at der er et hav af muligheder. Man kan lave forskellige typer smag, forskellige typer dampe og endda hælde forskellige stoffer såsom nikotin i dem.

E-cigaretter som en oplevelse

Der behøver dog ikke at være nikotin i e-cigaretter, selvom det i lang tid har været standard. Der er nemlig ved at åbne sig en helt ny niche under den store paraply af e-cigaretter. Det er nemlig begyndt at blive en oplevelse, i stedet for en erstatning. Det er ikke kun ex-rygere og folk der vil trappe ned, men også folk der gerne vil have oplevelsen af at ryge, men ikke bryder sig om almindelige cigaretter. Man har altså skabt et helt nyt produkt, som ikke bare skal fungere substituerende, men skal stå for sig selv og nu har en helt ny funktion. De mange forskellige smagsvarianter er den primære årsag til, at man kan bruge e-cigaretter som et oplevelsesprodukt. Der behøver nemlig ikke være nikotin i e-cigaretter længere, hvis det kan erstattes af en sjov smag af jordbær eller champagne. Måske er det bare smagen, der gav den specielle følelse og slet ikke nikotinen.

Brug e-cigaretter når du vil trappe ned eller helt kvitte rygning

Den mere traditionelle måde at bruge e-cigaretter har ofte været, at man brugte det som en form for behandling for rygere. Det kan nemlig være svært helt at kvitte smøgerne, men her kan e-cigaretter hjælpe. Og der behøver ikke være nikotin i e-cigaretter, for ofte er det selve vanen og følelse man er afhængig af og ikke nødvendigvis stoffet. Det har selvfølgelig stadig en rolle, men bare det at kunne bruge sine pauser med en e-cigaret uden nikotin er meget bedre end ingenting. E-cigaretter har en stor rolle, når det kommer til ”behandling” af folk med afhængighed i rygning – nikotin eller ej.

Lovgivning omkring nikotin i Danmark

Lovgivningen i Danmark er en lille smule bøvlet og ofte meget streng. Der er nemlig ret hårde regler for e-cigaretter, når det kommer til at bruge nikotin i den væske man hælder i. Der behøver derfor ikke være nikotin i e-cigaretter, da man på den måde slipper for at være en smule på kant med loven. Man kan dog stadig finde butikker der sælger det og der er også stadig mange der bruger det, men sørg for at du er klar over hvad du har gang i, da man naturligvis ikke ønsker at være på den forkerte side af loven.

 

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *