Puslespil fra Jan van Haasteren

Jan van Haasteren er den sjove onkel indenfor puslespil. Han er kunstneren der ikke rigtigt kan styres, han er kreativ, han er genial, og han er hamrende dygtig til at kreere motiver til puslespil. Han er oprindeligt fra Holland, men har sikret sig national anerkendelse for hans motiver til puslespillene. Jan van Haasterens motiver er kendetegnet ved at være både skøre, sjove, dumme, kaotiske, uoverskuelige, detaljerige, farverige, og med et umiskendeligt præg af tegneserieverdenen. Desuden er hans puslespil kendetegnet ved at der altid er en skjult hajfinne i puslespillet. Hvis man har siddet med en ”find Holger” bog i hånden som barn, og kan huske de uoverskuelige billeder, så har man en god ide om, hvordan Jan von Haasterens puslespil ser ud. Han har lavet puslespil i mere end 30 år, derfor er der også en stor grad af kvalitet over spillene, hvilket gør oplevelsen af puslespillet bedre.

Puslespillene er bedre end så mange andre puslespil, fordi detaljerigdommen er større, og derved skal man bruge længere tid på at lægge det, hvilket også betyder at udfordringen bliver større for personen der ligger puslespillet.

Såfremt du er en af de personer der godt kan lide udfordringen ved at ligge et svært puslespil, så vil du helt sikkert finde udfordringer med et puslespil fra Jan van Haasteren. Puslespillene fås i op til 5000 brikker, hvilket kan være et projekt der tager rigtigt lang tid. Omvendt er det også et sjovt projekt, efterhånden som processen skrider frem, fordi motiverne ofte er på grænsen af groteske, fantasifulde, og overraskende. Det er ikke bare et kedeligt landskab man skaber, men derimod en fantastisk historie. Her er der aktivitet på hver eneste brik, som vil sikre motivationen til at fortsætte med spillet. Desuden er det altid sjovt at lede efter den skjulte hajfinne, som findes i alle puslespillene.

Puslespil fra Jan van Haasteren finder du til faste lave priser hos hyggeonkel.dk.

 

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *