Så er det tid til at lufte plæneklipperen

Foråret har ramt landet og snart er sommeren her. Det betyder masser af aktiviteter udendørs, Der er bestemt også mange ting at give sig til i selve haven. Udover at gøre selve haven klar, så er der en lang række andre ting der skal ordnes inden vi for alvor kan nyde foråret i vores haver. Du skal sikkert have gjort din terrasse klar. Efter en lang og kold vinter, så trænger den helt sikkert til en stor omgang rengøring, således den igen kommer til at fremstå hyggelig og indbydende, og du så kan nyde de skønne sommeraftener på en flot og hyggelig terrasse. Der er jo ikke noget bedre end at sidde på en skøn terrasse og nyde en dejlig dansk sommeraften mens du samtidig nyder din flotte have som du gjorde flot og klar til sommeren da foråret ramte landet.

Hvis du er den lykkelige ejer af en græsplæne, så er det bestemt tid til at lufte plæneklipperen. Efter en lang og kold vinter, så er det ganske fantastisk at kunne starte plæneklipperen og slå plænen for første gang. Den skønne duft af nyslået græs er intet mindre end fantastisk, det har vi ventet på helt tilbage fra efteråret. Det er ikke sikkert du ligefrem elsker at slå græs, men den første gang efter en lang vinter er faktisk en ren fornøjelse. Det betyder forår og snart sommer, og er der noget mere fantastisk.

Hvis du ikke allerede har slået din græsplæne for første gang i denne sæson, så er det med at komme udendørs og få startet plæneklipperen op, det er bestemt tid til at lufte plæneklipperen, og du vil uden tvivl nyde det første gang i år. Duftet af nyslået græs er intet mindre end hele arbejdet værd og så kan du måske samtidig få bugt med noget mos, hvis din plæne er præget af det.

 

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

En tanke om “Så er det tid til at lufte plæneklipperen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *