Backgammon er en god fælles beskæftigelse

I dag bruger de fleste unge deres primære tid ved computeren eller med mobilen i hånden. Det er nærmest blevet en ungdomssygdom, og det er i dag meget almindeligt, at man i en familie bruger aftenen i hver sin side af sofaen, med mobilen i hånden og fjernsynet i baggrunden. Det er på mange måder en sørgelig tendens, og det er bestemt ikke som i de gamle dage, hvor man snildt kunne bruge en helt aften rundt om et bord med hyggelige spil og en masse snak.

Backgammon er et godt bud på en fælles beskæftigelse, hvis man mangler noget andet at foretage sig end at sidde med mobilen i hånden hele tiden. Det er et af verdens ældste brætspil, og det er gennem tiden blevet spillet af rigtig mange til stor fornøjelse. Spillet er perfekt til far og datter en aften, hvis man lige har brug for at koble af og tænke på noget helt andet end hverdagens strabadser. Vi lever nemlig i en tid, hvor der nærmest hele tiden skal ske noget. Det er derfor sjældent at man finder tid til at sætte sig ned og få sig et pusterum, snakke med familien og generelt nyde det, at man har hinanden. Det burde man bestemt gøre oftere, og her er Backgammon et godt bud på et spil, man kan spille sammen som familie, mens man samtidig får det ud af det, at man får snakket og grint sammen og generelt brugt noget tid sammen, hvilket helt sikkert vil styrke sammenholdet.

Spillet er meget enkelt, og derfor også nemt at sætte sig ned med, uden at man nødvendigvis behøver at bruge lang tid på at lære reglerne at kende. Hvis man sætter sig ned en søndag efter, smider mobilen ind på værelset og sørger for at der er ro i huset, så kan man få en hyggelig stund med Backgammon og familie, hvilket er en dejlig kombination.

 

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *