Hvad skal jeg købe til pakkespillet?

Hvert år til jul har vi pakkespil i min familie. Og hvert år står jeg med samme spørgsmål: Hvad skal jeg købe?

Og her kære læser på bloggen er det, at du kommer ind i billedet 😊 For måske kan du hjælpe mig med nogle gode idéer? Giv dig gerne til kende i kommentarerne nedenfor og kom med dit bud på nogle gode og sjove gaver til pakkespillet.

For at du ligesom kan få en idé om, hvad det er jeg leder efter, kommer der lige lidt info her.

1)      Sidste år købte jeg mine gaver til pakkespillet her: https://www.hyggeonkel.dk/overblik/pakkeleg/. Det var en stor succes. Men jeg vil jo gerne forny mig lidt i år og kigger derfor på mulige alternativer 😊

2)      Jeg skal bruge ca. 10-12 pakker. Prislejet er i gennemsnit 20,- pr. pakke. Men der må f.eks. gerne være nogen til en 10’er og nogle som så til gengæld koster 30,-

3)      Der skal være gaver til både børn og voksne

Som det ses, er der nok at gå efter. Men det er lige med at få de rigtige idéer og så synes jeg som sagt, ikke at jeg behøver at komme med noget der ligner det jeg havde med sidste år.

Som sagt: Har du nogle gode idéer, så hold dig endelig ikke tilbage. Jeg kan bruge al den hjælp og alle de gode forslag, som jeg kan få.

På forhånd tak for hjælpen 😊

 

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *