Brætspil for både børn og voksne er kommet tilbage på bordet

De mange nye og yderst succesfulde brætspil caféer, der er blomstret op rundt omkring i landet, vidner om et kæmpe boom i interessen for brætspil. I mange år så det ud som om, at de digitale computerspil havde slået dem permanent af banen. Men nu er der ingen tvivl om, at de analoge og de digitale spil kan trives side om side.

Men hvor kommer denne nyfundne interesse for denne lavteknologiske aktivitet fra? Måske skyldes dette boom først og fremmest, at brætspil er en anledning til at samles fysisk og lægge telefonerne væk. Det er en anledning til at være nærværende og fokusere på de mennesker og den aktivitet, der faktisk er lige nu og her. Det er med andre ord et lille åndehul i hverdagens stress og jag.

Derfor er brætspil en aktivitet for alle

Uanset om du er barn eller voksen, er brætspil en oplagt aktivitet. Der findes nemlig mange gode brætspil inden for alle genrer og emner. Nogle er sjove og underholderne, andre er svære og kræver stor tankevirksomhed og strategisk planlægning. Nogle samler familien, mens andre samler vennerne. Hertil behandler brætspil næsten alle emner: Kærlighed, venskab, krig, politik, dyr og tusindvis af andre emner. Så uanset alder, anledning, humør og præferencer, findes der spil, som vil passe til både dig, dine medspillere og situationen.

 

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *