Tag skakspillet med på familieferien

Når du skal på ferie med familien, så kan der være rigtig mange forskellige måder at gøre det på. Måske skal I af sted på en tur til et eksotisk land, eller måske skal I ud og opleve masser af tempo, historie og kultur i en smuk storby.

Men det kan også være, at familieferien denne gang bliver en mere rolig en af slagsen. Måske skal I på camping, eller måske tager i nogle uger i sommerhus, langt væk fra stress og jag. Her kan I med fordel holder jer fra internet og tv – spilhygge er nemlig en langt sjovere måde at bringe familien sammen på.

Skak kan alle have det sjovt med

Men hvilke spil skal I så tage med på jeres ferie? Her kan det være en god idé at tænke lidt mere langsigtet. For eksempel er det godt med et spil som skak, fordi I kan lave længere turneringer, som kan strække sig over hele turen.

Skak er også sjovt, fordi det er udfordrende og underholdende for alle aldersgrupper. Voksne kan spille mod børn, og alle kan være med. Derfor får I noget for alle familiens medlemmer, hvis i tager skak med på ferien.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *