Rejser til Grækenland

Grækenland rejser?

Hvor var det en dejlig nyhed, vi fik i slutningen af juni: Vi må gerne rejse til andre EU-lande. Anbefalingen er dog, at man passer på og naturligvis følger reglerne i det land, som man besøger. Og er der noget, jeg har længtes efter, så har det været at komme til Grækenland igen.

Elsker Grækenland

Jeg elsker det land. Den nyere historie er måske ikke så spændende som den gamle. Du ved den historie, der går flere tusind år tilbage. Med Homers Odyssé og de græske filosoffer. Jeg synes, der er noget fantastisk at stå på Akropolis og se templet. Det virker, som om det svæver. Jeg synes, det er fantastisk at tage til en ø og finde gamle ruiner fra kulturer, der ikke eksisterer mere. Endnu mere holder jeg af at rejse i det nordlige Grækenland, hvor man direkte kan finde rester fra de gamle grækere, romerne, det byzantinske rige og det ottomanske rige.

Der er steder i nogle af de større byer, hvor man kan finde ruiner fra alle perioderne inden for en afstand af bare 50 meter – alt sammen blandet ind i den moderne græske storby – som kan være meget larmende.

Billige rejser til Grækenland

Så da nyheden kom, var jeg den første inde på de sites, jeg kender, der viser alt om rejser til Grækenland. Jeg havde ikke et bestemt rejsemål i tankerne – skulle bare se, hvad der findes. Jeg fandt en rejse til en forholdsvis stor ø, som jeg ikke har besøgt før. Jeg købte den og begyndte derefter at undersøge, hvilke regler der gælder i Grækenland. Det var faktisk meget nemt at finde ud af. Der er sket meget i Grækenland siden, pandemien brød ud. En af de positive ting er, at det er blevet meget nemmere for mennesker som os, der ikke kan sproget at finde de rigtige informationer – på engelsk. Det er en lettelse. Jeg skal afsted på mandag.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *