Køb hjemmesko tidligt

I går sad jeg og legede med YouTube. Jeg havde fri. Ingen planer. Kun mig selv at tænke på. Så der var intet i vejen, for at jeg bare lod mig underholde. Det kan man godt trænge til, når man ellers lever et stressende liv. Når der er tid og ro til det, så skal man altså benytte den chance. Synes jeg i hvert tilfælde.

Ledte efter DIY videoer

Jeg sad og ledte efter videoer, der henvender sig til gør-det-selv-folk. Jeg har et lille problem med toilettets flyder og tænkte, at jeg må da kunne fixe det selv. Ikke nogen grund til at betale en blikkenslager for at komme og sætte en eller anden fjeder på plads.
Men så faldt jeg over den her vlog fra en skør englænder, der gør alt selv. Han viser på sit hverdagsliv på den. Afsnittet, jeg så, var det seneste, han havde udgivet. Og i det sagde han noget, som fik mit til at grine højt: ”Det er juli – sommeren er overstået! Her i England. Altså. Sommeren er da ikke overstået. At der har været dårligt sommervejr i England, betyder ikke, at sommeren er overstået.

Vil købe hjemmesko

I afsnittet talte han også om, at han planlægger at købe hjemmesko, fordi der bliver snart koldt i hans hjem. Han viste også klip fra en butik med hjemmesko til mænd, som han var kørt forbi. Han havde prøvet nogle af dem, han kunne lide, men ikke købt dem. Vil vente, til de kommer på udsalg.

Har lækre dame hjemmesko

På et tidspunkt blev jeg virkeligt træt af at høre på hans jammer over, at sommeren er forbi og behovet for hjemmesko. Så langt er jeg slet ikke. Her er det sommer. Ok, vejret kunne være bedre. Men vi er altså kun i juli. Og jeg har et par lækre – varme – dame hjemmesko, som jeg købte i foråret.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *