Nike og Adidas

Jeg har et reelt problem. Det kan godt være, at du kommer til at grine nu. Men mit problem er, at jeg har hårdt brug for et par nye sportssko. Det er den eneste form for sko, jeg bruger. Jeg føler mig godt tilpas i dem. Der er ikke hæle eller spidser, der strammer om min fod. Og jeg kan gå uden at få ondt i benene, når jeg bruger dem.
Jeg kan godt se, at det ikke lyder som et problem, når jeg lige har beskrevet, hvor glad jeg er for de sportssko, som jeg bruger nu. Men problemet er her altså: Det handler om, at de sportssko, som jeg bruger lige nu, er så slidte, at de slet ikke kan absorbere sveden fra mine fødder.

En stinker

De stinker simpelthen, når jeg tager dem af. Det vil sige, når jeg sparker dem af mine fødder. Jeg kan simpelthen bare mærke den der Roquefort essens stige op fra dem. Du ved stanken af indelukket sved fra fødderne. Og det er bestemt ikke rart. Det får mig nærmest til at besvime, når jeg tager mine sko af. Og det første jeg gør, er selvfølgelig at styrte ud til badeværelset og få lavet et bad til mine fødder – med aromaolier og salt. Resultatet: Mine fødder dufter skønt af lavendler efter 10 minutters bad – og mine sko stinker, at sur fodsved.

Kartoffelmel mod fodsved

Jeg har nogle venner, som har anbefalet, at jeg sprayer mine sko med kartoffelmel, så stanken ligesom bliver samlet op fra dem. Andre har foreslået, at jeg bruger babypudder. Jeg har prøvet begge dele. Det virker. Til dels. Men ikke helt. For det første får jeg meget støvede fødder. For det andet er det ret irriterende at stå der med forskellige bøtter med pudder eller mel og forsøge at få pudderet ind i skoene. Det bliver noget roderi. Så jeg har besluttet mig for, at fremover, så skal jeg have mindst 2 eller 3 par sportssko. Jeg skal kunne skifte imellem skoene, så de ligesom får hvile til at komme sig over, at mine fødder sveder.

Nike rykker for vildt

Det bliver noget af en udskrivning på mit månedlige budget. At købe tre par sportssko er vist ikke helt normalt. Men for mig er det nødvendigt. Jeg har derfor været på nettet for at lede efter Nike sportssko! Det skal nemlig være Nike. Jeg har altid været glad for Nike sko. Og det par, jeg har, er selvfølgelig også Nike. Så, der er ikke andet at gøre: Jeg køber 3 par Nike AirForce sportssko via internettet.

Det er anonymt. Jeg behøver ikke at belemre ekspeditricer i sportsforretningerne med, at de skal mærke stanken af mine svedige fødder – og jeg behøver ikke at være flov over at bede dem om at få en ’prøvestrømpe’, som jeg ved, de er nødt til at desinficere eller komme i kogevask. Glemmer ikke dengang, jeg købte Adidas i en forretning – pyha. Derfor: Et stort hurra til internettet, som har gjort det muligt for mig at købe varer, jeg har brug for, uden at jeg skal være flov eller udsætte andre for pinlige og svære øjeblikke i deres daglige arbejde.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *