Ophæng til TV

Det er utroligt, hvor meget en fladskærm kan afgøre: Mit apparat er vel i sådan en standardstørrelse. 55”. Jeg synes faktisk, at skærmen er ret stor. Og efter at jeg flyttede ind i en ny og mindre lejlighed, så synes jeg, at den er en kæmpe. Den har faktisk afgjort, hvordan jeg har møbleret hele min stue.

Vægophæng

Det er nemlig, sådan at jeg ikke har ret mange vægge inde i stuen, der er store nok til, at jeg kan sætte TV bordet op ved den. Enten bliver væggene afbrudt af vinduer ud til gaden, eller også af døre. Der er kun et afsnit i en af væggene, som er stort nok til, at jeg kan placere bordet og fladskærmen, uden at den enten dækker en del af et vindue eller en dør.

Det har selvfølgelig også afgjort, at sofa og sofabord står et sted i stuen, hvor jeg egentlig ikke ville have de møbler til at stå. De står nemlig nu sådan, at jeg ikke kan placere mit lille skrivebord, som jeg bruger som hjemmekontor. Jeg har altid haft mit lille hjemmekontor i stuen. Det, synes jeg, er hyggeligt. Jeg kan godt lide at sidde og arbejde ved det, imens mine børn eller min husbond sidder og ser tv. Men det kommer ikke til at ske nu.

Skilt

Vi blev skilt, og jeg har kun mine børn hos mig. De foretrækker at sidde på deres værelser nu. De er ved at blive store, og vil have deres eget privatliv. Så egentlig tænker jeg, at jeg måske burde skille mig af med den store fladskærm og købe en mindre. Det ville betyde, at jeg kan møblere stuen, som jeg gerne vil have det. Men gider jeg at sælge mit store apparat? Tror det ikke. Du ved sådan noget med Facebook Marketplace eller Den Blå Avis. Det bliver for besværligt.
Min søn har faktisk foreslået, at jeg laver en anden løsning.

Godt TV ophæng

Fladskærmen behøver jo ikke at stå på det her grimme TV bord, som jeg har. Han sagde, at jeg bare kunne købe et TV ophæng. Man kan få nogle, der er nemme at skrue i væggen, og som bare holder apparatet fast. Man kan også få nogle, som man kan dreje på. Så kan man få apparatet ud i en vinkel, der passer til en. Man behøver ikke at sidde lige overfor skærmen. Det ville måske være en rigtig god løsning. Så kan jeg placere min sofa og bordet, som jeg vil.

Jeg tror, jeg vil spørge min søn, om han vil hjælpe mig med at vælge et TV ophæng hos https://www.soundstorexl.com/. Han ved meget mere om den slags, end jeg gør. Og han kan da også hjælpe mig med at bore hullerne i væggen, så vi kan få sat ophænget op. Han er vild med den slags små projekter, selvom han kun er 13 år gammel.

Ja, jeg tror, han har ret i, at det er den bedste løsning. Det bliver et lille, men godt projekt for ham og mig. Os. Vi trænger til et lille, fælles projekt. Flytningen har ikke været nem for ham.

Jeg sendte ham ind at læse nogle artikler, der med sikkerhed vil interessere ham:

https://news.dk/annonce/3722f3ae-0d5b-485b-beac-0400189b4f12/hvordan-kommer-du-i-gang-med-at-streame

https://news.dk/annonce/7e0bd0e1-54bd-4584-9160-fb233e0fa785/alt-du-skal-vide-inden-du-koeber-dit-eget-keyboard

https://nordjyske.dk/reklame/guide-til-traadloese-hoeretelefoner/a1d20b5f-f0c6-47c3-9a23-6fb947ad03c2

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *