Skal børn selv betale deres mobilabonnement

Har du børn, der er ved at komme i alderen, hvor man skal have sig en mobiltelefon? Det kan være et stort dilemma for mange, hvordan man bedst gør mht. telefon og mobilabonnement til sine børn, for de er jo en smule utilregnelige. Telefonen skal jo helst ikke være for dyr, for gør det rigtig ondt i pengepungen, hvis dit barn kommer til at ødelægge den.

Mobilabonnementet skal heller ikke være et alt for dyrt , for børn skal ikke bruge et dyrt mobilabonnement. Samtidig er det vigtigt, at dine børn får et mobilabonnement, hvor de ikke kan komme til at bruge over mobilabonnementets grænse til store ekstra regninger – det gør jo også ondt i pengepungen, og det skal helst ikke være effekten af et mobilabonnement.

Så hvis du gerne vil have dine børn til at lære at tage noget ansvar og passe på sig selv, så er den gode løsning at lade dem betale for sit eget mobilabonnement. Naturligvis er de stadig børn og har ikke selv råd til et mobilabonnement selv, så giv dem i stedet 100 kroner ekstra i lommepenge hver måned, som de så kan vælge at bruge på et mobilabonnement.

På den måde sørger du for, at de ikke har et dyrere mobilabonnement, end de egentlig har brug for, fordi det er dem selv, der betaler for mobilabonnementet. Samtidig kan de ikke prøve at snyde dig ved at købe ting på nettet igennem regningen til deres mobilabonnement, uden at du skulle opdage det.

Hvis de gjorde således, ville det nemlig blive deres egen regning, der blev større. En så simpel øvelser, som at lade sine børn selv tage ansvaret for sit mobilabonnement og regningen hertil ved at give dem ekstra lommepenge er ikke bare en fornuftig løsning for dig selv.

Det er også med til at træne dem i at håndtere deres egne penge – også med andet end mobilabonnementer. At de selv betaler for deres mobilabonnement er jo bare første skridt i at lære dem om, hvad penge er værd, og hvordan det føles at have sine egne penge, som man kan bruge, som man har lyst.

Indtil da har penge bare været noget, som mor og far brugte for at give dem ting. Men ikke mobilabonnementet, den må de selv klare fra nu af. Det er en god løsning for alle at lade børnene betale mobilabonnementet. Dog skal de heller ikke ud at tage et Santander lån for at kunne betale deres abonnement, https://trygt.dk/santander-laan

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *