Billige forbrugslån

Der er en tendens, især blandt unge mennesker, til at kaste sig ud i, hvad der lyder til at være billige forbrugslån online. Det sker typisk hvis de står overfor en pludselig udgift som de ikke har kunnet forudse og som s.u.en ikke rækker til. På et nyt studie er der for eksempel rigtig mange udgifter i starten af uddannelsen. Det er tidspunkter, hvor den unge allerede har brugt mange penge på indskud og møblering af lejlighed, hvis man har skulle flytte til en ny by tættere på universitetet, eller blot er flyttet hjemmefra. Derefter begynder man på sin uddannelse og finder ud af, at der er rigtig mange penge, som skal investeres i dyre lærebøger, eller muligvis en ny computer.

Det er penge, som man ofte ikke har tænkt over, at man ville få brug for, og dermed vil mange skulle ud i at låne penge. Hvis ikke man er så heldig at have forældre eller anden familie, som man kan låne penge af, er et billige lån på nettet den nærmeste løsning for den unge.

Pas på

Det er der desværre bare mange, som udnytter. Blandt andet fordi den unge, som står over for at skulle låne pengene, ikke har tid til at undersøge de forskellige muligheder, eller udbud der eksisterer for billige forbrugslån. Samtidig er han eller hun som oftest også uerfaren og ikke vant til at skulle låne penge eller forholde sig til renter og afdragsordninger.

Måske er det fuldstændigt fremmedord for dem, og dermed kan man blive lokket til hvad som helst. På den måde bliver billige forbrugslån hurtig en meget dyr fornøjelse for den unge. Det, som man oftest lokkes med ved billige forbrugslån, handler som regel om, at man ikke behøver at betale tilbage med det samme, og så tænker mange, at det er et problem, man må tage hensyn til engang i fremtiden, og det er tillokkende.

SMS lån

For det er lige nu man står og mangler pengene og måske ser tingene lysere ud i fremtiden. Dermed bliver man lokket med til billige forbrugslån som giver penge på kontoen med det samme. Man kan ved nogle tilfælde endda låne penge ved blot at sende en SMS, altså et lån via SMS.

Nemmere bliver det ikke, og pludselig har man råd til den nye computer, de bøger man har brug for. Men nu hvor man er i gang med at låne penge, hvorfor så ikke låne lidt ekstra til et nyt sæt tøj og en tur i byen for at fejre sit nye studie?

Det er først et helt eller et halvt år efter, at man bliver konfronteret med en rente, der betyder, at man måske skal betale pengene tilbage tre eller fire gange. Så tænk dig om før du låner penge og sørg for at sammenligne blandt flere forskellige billige forbrugslån for at finde det bedste tilbud.

Kilde: Forbrugslån Billige DK hjemmeside

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

En tanke om “Billige forbrugslån”

  1. Det er da godt, at det ikke er alle ting, som er så dyre, at det er nødvendigt at låne til dem. Der er heldigvis stadig mange billige fornøjelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *