Foredragsholder med humor

I de sidste snart 18 måneder har jeg forsøgt at videreuddanne mig via forskellige kurser, som jeg har fulgt på internettet. Jeg har fulgt kurser i regnskabsøkonomi og i erhvervsret. Det har været nogle lidt svære kurser at følge. Ikke på grund af indholdet. Men på grund af at det ikke har været så nemt at holde selvdisciplinen oppe. Og der skal en del selvdisciplin til, når man laver selvstudier.

Den bedste foredragsholder

Nogle mennesker vil måske påstå, at fordi man betaler en god portion penge for at deltage i kurserne, så er motivationen og selvdisciplinen der også. Det er ikke altid helt sandt. Jeg har da oplevet, at jeg ofte sprang over, hvor gærdet var lavest. Og det har ikke været til min fordel.

Så jeg er rigtig glad for, at jeg nu kan følge kurser – sådan live med en foredragsholder, der kan svare på spørgsmål nu og her. Og selvom der ikke altid bliver holdt et foredrag som indledning, så er det altså også rart at kunne diskutere med andre medstuderende og få input fra deres side.Og er der knald på foredragsholderen, er det bare ekstra godt!

Sikkert ikke nemt

At det måske så er sværere for foredragsholderen – eller underviseren – at skulle svare på alle spørgsmål i en og samme lektion er en del af hendes eller hans job.

Men det er ikke kun, at vi får undervisning i et lokale, hvor vi er fysisk til stede alle sammen, der er en fordel. Det er også en fordel, at vi kan gå fra undervisningen og eventuelt drikke en kop kaffe sammen og tale videre om det, vi har lært.

Det er nemlig noget, jeg har savnet ret meget. Det her med at kunne tale om andre ting og eventuelt opbygge et godt venskab med sine medstuderende. Det er jo ikke altid, at vi kun taler om regres i handelsret, eller om, hvordan man afskriver sine kontormøbler på årsregnskabet.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *