Sommerhusfirma i Danmark

Sommerhusfirma lokalt

Jeg er lige kommet hjem. Jeg har været oppe ved den grund, som jeg ejer oppe på nordkysten. Den skal jo passes. Jeg har passet den i flere år nu. Da vi købte den, troede vi, at vi skulle bygge et sommerhus på den. Men så skete der jo det, at jeg blev alene og hele min verden væltede. Planerne om et sommerhus blev lagt på hylden. Og jeg har så brugt et par weekender hvert år oppe i den nærmeste by. Jeg har boet på hotel i den lille by og så kørt ud til grunden for at få klippet hækken beskåret nogle af træerne og slået græsset ned. Bare så der blev lidt pænere. Så naboerne ikke begynder at klage over, at grunden ikke bliver vedligeholdt.

Byg sommerhus

Men så her i eftermiddags, da jeg kørte tilbage til København, så jeg sådan et stort neonskilt ved vejen ind mod byen. Der stod ”Byg sommerhus” på det. Der var lys, der blinkede. Jeg kunne undgå at se det. Tænkte over, om jeg mon nogensinde har set det skilt før. Er det et nyt firma, der har lokaliseret sig i området? Et sommerhusfirma? Mere tænkte jeg sådan set ikke over det. Skulle koncentrere mig om at køre bilen, fordi det regnede. Vi kan nu godt bruge et firma med fritidshuse her.

Lidt eftertanke

Men nu hvor jeg er kommet hjem, og har fået pakket mit beskidte tøj ud og vaskemaskinen sat i gang, har jeg tid til at tænke lidt over livet, og hvad jeg skal få tiden til at gå med. Jeg har ofte tænkt på, at jeg burde sælge grunden. Den bliver jo en større og større byrde for mig hvert år. Jeg bliver ældre og ældre og har sådan set ikke lyst til at tage på lange ferier. Måske vil jeg bare være afsted i nogle få dage. Men har jeg hjerte til at sælge grunden? Vi købte den jo for mange år siden.

Den er ligesom blevet en del af vores historie. Vi har brugt mange timer der. Sovet i et telt, som vi slog op midt på grunden. Vi lærte naboerne at kende. Og ja. Jeg har mange gode minder om vores dage deroppe. Så svaret er nej. Jeg har ikke hjerte til at sælge den. Men hvad skal jeg så gøre med den.

Skal jeg tage en snak med dem?

Jeg kunne måske tale med det der sommerhusfirma med skiltet. Måske kan de gøre, hvad de skilter med: Bygge et sommerhus for mig. Som jeg så kan leje ud. Indkomsten, jeg vil få for det, vil jeg kunne bruge til at hyre en havemand til at passe grunden med. Måske vil der også være lidt penge tilovers til mig. Jeg kunne da godt bruge lidt ekstra penge – måske til at rejse for. Hvem ved? Jeg har ingen erfaring med den slags projekter. Men det er, da noget jeg skal undersøge.

Jeg finder min lille notesbog frem. Skriver bare ”Byg sommerhus projektidé” i den. Skriver også, at jeg skal finde kontaktoplysningerne på firmaet med skiltet. Jeg vil ringe dem op og få en samtale om min idé med dem. Måske kan de rådgive mig.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *