Arbejde i Malaga, Spanien

Et job i Spanien?

Du har måske knoklet på jobbet i mange år. Der har været mange forpligtigelser og drømme, som skulle opfyldes. Huset er købt – og betalt. Børnene er vokset op. De er selvstændige nu. Flyttet hjemmefra. Du og din partner har sådan set ikke nogen mennesker, I føler, at I har ansvar for. I har afviklet det meste af jeres gæld. Og I har overskud. Er det tid til at gå på pension? Nej, svarer du sikkert. Det er slet ikke på tale. Men et års tid med lidt mindre pres fra arbejdet ville måske være et godt element. Bare sådan lige at kunne geare lidt ned. Sætte omdrejningerne ned. Det tænker du nok, ville være lækkert.

Et spansk eventyr?

Hvordan gør man det? Ja, det er et rimeligt godt spørgsmål – og svaret ligger meget i, hvilket menneske du er. Er du til eventyr og uforudsete oplevelser? Er du et menneske, der holder af rutine?
Hvis du hører til den første gruppe, så ville jeg foreslå, at du og din partner bliver enige om at søge væk fra jeres rutine. Måske helt væk fra Danmark. Måske kan I få et spændende og oplevelsesrigt liv ved at flytte til udlandet i et års tid. Måske handler det om, at I skal forkæles med mere sol, lys og smukke landskaber. Hvorfor ikke se på, hvad der findes af ledige jobs i Spanien, som måske ikke kræver så meget, som de nuværende jobs, I har? I kan da sikkert få orlov i et års tid, så I kan komme afsted.

Et arbejde i Spanien er nemt at få

Måske tænker du, at jeg provokerer dig nu. Hvordan skal du kunne klare et job i Spanien uden at kunne tale sproget? Jeg vil fortælle dig, at man sagtens kan passe at arbejde i Spanien uden at kunne tale spansk. Ok, det er en fordel at kunne lidt spansk sprog. Men det er faktisk ikke livsnødvendigt. Og der er faktisk mange ledige jobs i Spanien, hvor kendskab til dansk sprog er en fordel. Så hvorfor ikke overveje det?

Et eventyr og en udfordring

Jeg nævner det, fordi det kan være en god mulighed for både at komme væk fra det kedelige danske vintervejr og for at lære en spændende og farverig kultur at kende. Og det er måske lige præcist det, du og din partner har brug for.

Jeg siger ikke, at det er en permanent løsning for jer. Men jeg er sikker på, at det vil være en udfordring, som I gerne vil prøve af. Og der er ikke nogen, der siger, at man skal være helt ung og digitalt indfødt for at kunne arbejde andre steder rundt omkring i verden.
Jeg vil dog sige, at ved at arbejde i Spanien, så er der nogle fordele: Du kan læse og forstå spansk ret hurtigt. Du vil også møde andre danskere, som har haft den samme tanke – bare lidt tidligere, end du fik den. De vil give dig gode råd og mange tips.

Så, ja, hvis du vil, så tal med din arbejdsgiver om et års orlov – eller måske endda en forandring af din stilling – bare i Spanien.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *