For os med hang til streetwear

Lige så længe jeg kan huske, har streetwear været min favorit. Da jeg gik i folkeskole var der mange, der elskede at gå i skjorte og stramme bukser – men jeg holdt mig til baggy pants og t-shirts med print. Det har holdt ved, om end jeg er gået lidt væk fra det alt for store tøj. Jeg elsker dog stadigvæk streetwear, og jeg er altid på udkig efter nye og spændende mærker.

Det seneste skud på stammen – i min verden i hvert fald – er engelske Dope Chef, der laver utroligt lækkert og innovativt streetwear. Det er som skabt til sommeren, og jeg har allerede købt mig fattig i fede t-shirts fra Dope Chef. Det er nemlig klassisk streetwear i den forstand, at der ikke bliver brugt alt for mange farver eller skøre prints – men derimod sorte og hvide farver, store blokbogstaver og fede designs. Det er lige mig, og jeg kan forstå, at det er blevet et massivt hit verden over.

Dope Chef er som nævnt tidligere et engelsk brand, og de har for alvor fået vind i sejlene. Tidligere kiggede jeg altid mod USA, når de nye tøjmærker til mænd skulle findes – men Dope Chef og deres engelske kollegaer er kommet utroligt godt med. Det er jo kun fedt, og det er med til at udvikle streetwear-moden herhjemme også.

Must-haves fra Dope Chef

Dope Chef har lavet en utroligt fed kollektion her til sommeren 2014, og der er rigtigt mange spændende nyheder at fremhæve. Jeg vil dog prøve at begrænse mig lidt, og komme med de to fedeste dele, som du absolut SKAL eje til sommeren.

Det første er en t-shirt fra Dope Chef. Der har lavet flere forskellige designs, men jeg er helt vild med den mest simple af dem alle; nemlig Dope Chef Tattoo Tee. Det er en simpel, hvid t-shirt med skriften ’Dope Chef’ under kraven. Den er superfed med et par denim shorts, og den sidder godt.

Den anden beklædningsdel du bare må eje, er en sommerjakke fra Dope Chef. Modellen jeg vil anbefale hedder Dope Chef Varsity – der mindre om en amerikansk baseball jakke. Det er blevet utroligt moderne med baseball jakkerne, og Dope Chef har lavet en fin model.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *