Aida – porcelæn til enhver lejlighed

Aida er en dansk porcelænsproducent, som har eksisteret i mere end 60 år. Virksomheden er primært kendt for sit porcelæn, men producerer også andre ting, såsom bestik, glas og diverse gaveartikler. De er leverandør af porcelæn til Danmark og resten af Skandinavien, som de kan ramme med deres meget enkle og tidløse produkter.

Aida har et meget bredt sortiment, så der vil garanteret også være noget du kan bruge eller tilføje til din samling af porcelæn. Du kan finde mange forskellige produkter, bl.a. runde og firkantede tallerkner, kagefade, krus, opbevaringsglas til f.eks. pasta, skåle og vandkarafler. Så der er altså noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

I starten af aidas eksistens, producerede de enkelt, hvidt porcelæn med et strejf af guld, hvilket gjorde, at porcelænet var smukt og stilfuldt. Med tiden har dette ændret sig, idet aida nu har indgået et samarbejde med en række førende danske designere, herunder Poul Pava, Mette Ditmer og Hornsleth.

Det nok mest kendte af disse samarbejder, er arbejdet med Poul Pava, som med sine farverige designs, der ligner børnetegninger er blevet meget populær i de seneste år. Disse designs pynter mange af aidas produkter, som dog stadig gør porcelænet enkelt, men samtidig også farverigt.

Aida er med på moden og har fremstillet et to go termokrus. Alle kender til at have travlt om morgenen og det er ikke altid man når at få sin morgenkaffe inden man tager på arbejde, så ofte kører man lige ind forbi sin lokale kaffeshop og køber en kaffe to go, som man kan drikke i bilen.

Eller hvis man skal på en aften-gåtur sammen med veninden eller kæresten og man lige køber en cafe latte til at tage med på turen, fordi det er så hyggeligt. Disse jævnlige besøg hos kaffeshoppen, kan med tiden blive en forholdsvis dyr affære, for kaffe sådanne steder er jo ikke helt billigt. Alt dette har aida tænkt på, da de designede deres to go termokrus. Med sådan et termokrus, som er designet i samarbejde med Poul Pava, så kan du tage din egen kaffe med hjemmefra, inden du skal på arbejde eller ud at gå en tur og samtidig spare nogle penge.

Aida har altså mange forskellige produkter, som alle er enkle og/eller farverige i deres designs. Produkterne er gode gaveideer, både til hende, som lige er flyttet hjemmefra og mangler tallerkner, glas osv. og til ham der har alt.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *